66 %
S
0 km/h
89 %
NW
2.3 km/h
92 %
SW
2.9 km/h
S
6.8 km/h
82 %
NE
2.4 km/h
100 %
SW
0 km/h

Προβλήματα του Συνοικισμού Ζήνων συζήτησε με κατοίκους ο Δήμαρχος Λάρνακας

Προβλήματα του Συνοικισμού Ζήνων στη Λάρνακα μεταξύ των οποίων η κατάσταση και επιδιόρθωση δρόμων και πεζοδρομίων, συζήτησε με κατοίκους ο Δήμαρχος Αντρέας Βύρας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, ήταν η τρίτη κατά σειρά  συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους Συνοικισμών, Ενοριών και Περιοχών της Λάρνακας, με απώτερο σκοπό την άμεση επαφή με τους δημότες, την ενημέρωση και  την  επίλυση προβλημάτων.

Προστίθεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Συνοικισμό Ζήνων στο καφενείο «Στέλιος» παρά τον Ιερό Ναό Αγίων Αυξεντίου και Ευσταθίου και «ο Κοινοτάρχης της περιοχής με τους κατοίκους υπέβαλαν προς τον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς  Συμβούλους που παρέστησαν. Τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων και τη συντήρηση των πάρκων που υπάρχουν στο Συνοικισμό».

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέφεραν ότι  «σκοπός των συναντήσεων αυτών, είναι η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Λάρνακας με τους δημότες. Διαμέσου αυτών των τακτικών συναντήσεων δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να προσεγγίσει και να ενημερώσει τις τοπικές αρχές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η επίλυση τους».