32 %
N
11.6 km/h
31 %
SW
19 km/h
34 %
S
10.9 km/h
NW
11.6 km/h
255 %
W
10 km/h
49 %
SW
6.4 km/h

Με εκδήλωση διαμαρτυρίας επιστρέφουν αύριο οι μαθητές στο Πισσούρι

Κανονικά θα προσέλθουν αύριο οι μαθητές του δημοτικού σχολείου στο Πισσούρι, ωστόσο όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για μισή ώρα στις 7 και 45 το πρωί. Ως γνωστόν τα παιδιά σήμερα δεν μετέβησαν στο σχολείο διαμαρτυρόμενα για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη μετακίνηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σε απόσταση αναπνοής από το κτήριο του σχολείου στο οποίο φοιτούν 150 παιδιά.

Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 6 η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου Μελίνα Δημητρίου ανέφερε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισαν ακόμα να μην γίνουν αύριο οι εγγραφές των μαθητών για την νέα σχολική χρονιά.
Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών χαρακτηρίζει δικαιολογημένη την απόφαση του Συνδέσμου Γονέων για να μην προσέλθουν σήμερα οι μαθητές στο σχολείο του και τονίζει ότι θα σταθούν δίπλα στους γονείς που εύλογα ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών προτείνει την τροποποίηση της νομοθεσίας, ώστε να απαγορεύεται η τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση 200 μέτρα από σχολείο, γηροκομείο ή άλλο σχετικό ίδρυμα.