Κωνσταντίνος Καρεμφύλλης
00:00 - 01:00
Μαρία Μαρκοπούλου
01:00 - 03:00
Ηρακλής Ευστρατιάδης
03:00 - 05:00
Κωνσταντίνος Καρεμφύλλης
05:00 - 06:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
06:00 - 06:10
Μιχάλης Παπαευαγόρου, Νίτσα Παύλου, Χάρης Παναγιώτου, Γιάννης Κωστακόπουλος
06:10 - 07:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
07:00 - 07:05
Μιχάλης Παπαευαγόρου, Νίτσα Παύλου, Χάρης Παναγιώτου, Γιάννης Κωστακόπουλος
07:05 - 08:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
08:00 - 08:05
Μιχάλης Παπαευαγόρου, Χάρης Παναγιώτου, Νίτσα Παύλου, Γιάννης Κωστακόπουλος
08:05 - 08:30
Μιχάλης Παπαευαγόρου, Νίτσα Παύλου, Χάρης Παναγιώτου, Γιάννης Κωστακόπουλος
08:30 - 09:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
09:00 - 09:05
Μιχάλης Παπαευαγόρου, Νίτσα Παύλου, Χάρης Παναγιώτου, Γιάννης Κωστακόπουλος
09:05 - 10:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
10:00 - 10:10
Έλενα Χειλέτη
10:10 - 11:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
11:00 - 11:05
Έλενα Χειλέτη
11:05 - 12:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
12:00 - 12:05
Χαρά Γεωργιάδη
12:05 - 13:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
13:00 - 13:30
Πόλυς Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Νικολάου
13:30 - 15:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα Deutsche Welle
15:00 - 15:10
Πανίκος Καρπέττας
15:10 - 16:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
16:00 - 16:05
Πανίκος Καρπέττας
16:05 - 17:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
17:00 - 17:10
Πανίκος Καρπέττας
17:10 - 18:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
18:00 - 18:05
Γεωργία Αντωνιάδου
18:10 - 19:00
Δημοσιογραφικό Τμήμα
19:00 - 19:10
Φάνης Κρίγκος
19:10 - 21:00
Σώσης Θεοδοσίου
21:00 - 00:00
69 %
N
6.6 km/h
70 %
S
13.2 km/h
74 %
W
14 km/h
SW
4.7 km/h
82 %
NW
19.2 km/h
88 %
NW
4.2 km/h

Σύσκεψη στο Υπουργείο Γεωργίας για το χαλούμι

Σύσκεψη για το θέμα της ποσόστωσης γάλακτος στο χαλλούμι, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 το πρωί στο Υπουργείου Γεωργίας.
Στη σύσκεψη υπό τον Υπουργό Γεωργίας Κώστα Καδή, η οποία αποτελεί συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για το θέμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 5 Φεβρουαρίου, θα συμμετέχουν οι ομάδες παραγωγών.
Συγκεκριμένα, τυροκόμοι και αιγοπροβατοτρόφοι, θα κληθούν να επαναβεβαιώσουν την τήρηση όσων συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη στο Προεδρικό, ύστερα από διαφωνίες μεταξύ των δύο επαγγελματικών ομάδων που είδαν το φως της δημοσιότητας ως προς το ποσοστό του αιγινού γάλακτος που θα περιλαμβάνεται στο χαλλούμι.