71 %
N
1.9 km/h
E
3.7 km/h
86 %
W
2.9 km/h
S
6.8 km/h
71 %
NE
3.9 km/h
41 %
NW
0 km/h

Ξενύχτησαν οι Λεμεσιανοί για να υποβάλουν πρώτοι τη συμμετοχή τους για το Καρναβάλι 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού ξενύχτησαν δεκάδες καρναβαλιστές, για να δώσουν πρώτοι το "παρών" στις δηλώσεις συμμετοχής για τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί. 

Το Κανάλι 6 βρέθηκε στο σημείο και μίλησε με τους πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι έσπευσα από χθες το βράδυ στα γραφεία του Δήμου, τα οποία άνοιξαν στις 8 σήμερα το πρωί, προκειμένου να δηλώσουν έγκαιρα την ομάδα που επιθυμούν για το Καρναβάλι του 2020. 

Παρά την πολύωρη αναμονή, οι καρναβαλιστές δεν έχασαν το κέφι τους, ήταν ενθουσιασμένοι, τραγουδούσαν και εξέφραζαν την ανυπομονησία τους για την επερχόμενη μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού. 

Στο Κανάλι 6 μίλησε και η πολιτιστική λειτουργός του Δήμου Λεμεσού, Σκεύη Αντωνιάδου, η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Καρναβάλι του 2020 θα είναι μεγαλύτερο, ωραιότερο και με πιο μεγάλη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά. Σύμφωνα με την κ. Αντωνιάδου, ο αριθμός των συμμετοχών μέχρι τις 12 το μεσημέρι ξεπερνούσε τις 60.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Σήμερα, πρώτη ημέρα, δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς, ενώ όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση αλλά παρέβησαν τους κανονισμούς, καθώς και οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν για πρώτη χρονιά, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από αύριο.