64 %
N
1.1 km/h
87 %
SE
3.7 km/h
55 %
SW
0 km/h
S
11.3 km/h
76 %
NE
3.5 km/h
50 %
NW
6.1 km/h

Στα ευρωπαϊκά προγράμματα Europe for Citizens και Erasmus+ συμμετέχει ο Δήμος Δερύνειας

Στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Europe for Citizens και Erasmus+ συμμετέχει ο Δήμος Δερύνειας.

Γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει ότι η Δερύνεια απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς ενδιαφερόμενα άτομα, για να συμμετάσχουν στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Europe for Citizens και Erasmus+ που θα διεξαχθούν από τις 11 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «στα προγράμματα συμμετέχουν οι εταίροι του Δήμου Δερύνειας, Δήμοι και Οργανισμοί από Ουγγαρία, Τσεχία, Ιταλία, Σλοβενία, Μάλτα, Ισπανία, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία, Μοντενέγρο, Πορτογαλία, Λετονία, Ελλάδα και Σερβία».

Τα προγράμματα τα ξεκινήσουν με την κεντρική εκδήλωση Europe For Citizens, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Δερύνειας. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Δερύνειας και οι Sbandieratori Delle Sette Contrade Di Orte Ιταλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «μεταξύ των δραστηριοτήτων του Δήμου Δερύνειας περιλαμβάνεται και η διοργάνωση θαλασσινών δραστηριοτήτων στην θαλάσσια περιοχή «Λάντα» Αγίας Νάπας την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι και η διοργάνωση αγώνων beach volley σε συνεργασία με την «Αναγέννηση» Δερύνειας».