61 %
NW
11.1 km/h
45 %
SW
9.2 km/h
56 %
SW
9.8 km/h
W
8.5 km/h
75 %
W
15 km/h
52 %
NW
6.4 km/h

Καταξιωμένοι δημιουργοί στη Στέγη Χορού Λεμεσού

Μετά το διήμερο εργαστήρι της Ευαγγελίας Ράντου, η Στέγη Χορού Λεμεσού συνεχίζει τον κύκλο εργαστηρίων και σεμιναρίων της, φιλοξενώντας τον μήνα Μάιο την αναγνωρισμένη Βίκυ Παναγιωτάκη και τη βραβευμένη Francesca Foscarini στο πλαίσιο του προγράμματος Ιn Contact With.

Το πρόγραμμα Ιn Contact With αποσκοπεί στη συνεχή επιμόρφωση των καλλιτεχνών των παραστατικών τεχνών, δίνοντας τους δυνατότητες συμμετοχής σε εργαστήρια, μαθήματα, σεμινάρια, διαλέξεις και ερευνητικά προγράμματα. Έχει ως κύριο στόχο την επαφή και τη συνεργασία των καλλιτεχνών που διαμένουν στην Κύπρο με άλλους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και το εξωτερικό, μέσα από εξειδικευμένες θεματικές, πρακτικές και μεθοδολογίες που αφορούν στις παραστατικές τέχνες.

Alexander Technique Seminar από την Βίκυ Παναγιωτάκη 
4-5 Μαίου 2019, 10:00-14:00

Η Τεχνική Alexander, αναδεικνύει τη σχέση νου και σώματος, εξετάζει, διευρύνει και προάγει τον τρόπο που εκφραζόμαστε την κάθε στιγμή. Διερευνά τις βασικές αρχές που διέπουν την ανθρώπινη κίνηση, εντοπίζει τους νοητικούς και σωματικούς περιορισμούς, τους  μετασχηματίζει και επαναφέρει στο σώμα τους φυσικούς μηχανισμούς ισορροπίας και κίνησης. Η καλλιέργεια της κιναισθητικής αντίληψης και η ενίσχυση των  δεξιοτήτων  είναι κάποια από τα αποτελέσματα της Τεχνικής Alexander, που συμβάλλουν στο πεδίο των παραστατικών τεχνών.
Κόστος συμμετοχής: 50ΕΥΡΩ
Για κρατήσεις και πληροφορίες 25340618 & [email protected]


Vocazione All’Asimmetria από την Francesca Foscarini
18-19 Μαίου 2019,12:00-15:00

“Ο λόγος που θα μοιραστώ με τους συμμετέχοντες υλικό από τις δικές μου δημιουργίες δεν είναι απλά για να τους διδάξω μια υπάρχουσα χορογραφία αλλά για να ανακαλύψουν και να ερευνήσουν το υφιστάμενο υλικό απο την αρχή. Μετά την προθέρμανση, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένο υλικό από τη χορογραφία VOCAZIONE ALL’ASIMMETRIA δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να προσεγγίσουν εκ νέου το υλικό, να προτείνουν  τις δικές τους ερμηνευτικές ποιότητες και βρουν το δικό τους τρόπο να το απολαύσουν μέσα από ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης.”
Κόστος συμμετοχής: 30ΕΥΡΩ
Για κρατήσεις και πληροφορίες 25340618 & [email protected]