77 %
NW
10.6 km/h
95 %
E
4 km/h
94 %
W
1.8 km/h
SW
9 km/h
68 %
SW
18.7 km/h
100 %
S
9.8 km/h

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» από το Θέατρο ΕΝΑ

Διαπλανητικά, ονειρεμένα ταξίδια με τα φτερά της φαντασίας των παιδιών αλλά και των συντελεστών της παράστασης, υπόσχεται η νέα παιδική παραγωγή του «θέατρο ένα». Το πολυαγαπημένο και πολυδιαβασμένο παραμύθι «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, βιβλίο το οποίο έχει μεταφρασθεί σε 300 γλώσσες μεταφέρει, σε διασκευή, στη σκηνή η σκηνοθέτης Βασιλική Ανδρέου φιλοδοξώντας να ταξιδέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους σε ονειρεμένες ιστορίες δοσμένες με ευφάνταστους τρόπους και αυτοσχεδιασμούς.

Με ευρηματικό τρόπο, με την σκηνοθετική παρέμβαση της Βασιλικής Ανδρέου, το παραμύθι μεταφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τη δύναμη της φαντασίας. 

Όπως λέει η σκηνοθέτης:
Ο «Μικρός Πρίγκιπας» έχει στόχο να ψυχαγωγήσει τα παιδιά, χαρίζοντάς τους μια δυνατή εμπειρία αλλά και αφορμή για συζητήσεις και παιχνίδι. Τα παιδιά θα χαρούν ένα μοναδικό ταξίδι στην αθωότητα, μια γεμάτη φαντασία ιστορία. Πρόκειται για ένα  έργο γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και χαρούμενη διάθεση, έναν ύμνο στη ζωή, στην αγάπη και τη φιλία. Ένα έργο γεμάτο σύμβολα κι ένα μάθημα ζωής και ανθρωπιάς».

Η Βασιλική Ανδρέου η οποία συνέλαβε και την ιδέα για την δική της μεταφορά στη σκηνή του πολυαγαπημένου παραμυθιού, δηλώνει ότι πρόκειται για μια πρωτότυπη,  χειροποίητη παράσταση με κούκλες, human-puppets και ηθοποιούς.  

Η πρεμιέρα του «Μικρού Πρίγκιπα» θα δοθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ενώ τακτικές παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 3 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί.

Πληροφορίες στο 22348203