40 %
W
8.4 km/h
39 %
NE
7.4 km/h
50 %
SE
7.9 km/h
SW
3.2 km/h
50 %
S
8 km/h
51 %
S
7.6 km/h

Μακάρι να μην βγει «ψεύτης» ο Αντρέας Μιχαηλίδης…

13:18 07.06.2017

Του Πόλυ Χαραλάμπους.

Το έχουμε γράψει πριν 2-3 μήνες από αυτή τη σελίδα. Ότι δεν πιστεύει (σχεδόν) κανένας, τους αρμόδιους και αναρμόδιους που προβαίνουν σε δηλώσεις για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού. 

Ακόμα κι ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη τύπου την επόμενη μέρα της κατάκτησης του κυπέλλου, λίγο-πολύ ανέφερε ότι κατάντησε μια «πονεμένη ιστορία» το φλέγον (για τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης) ζήτημα. Υπενθύμισε μάλιστα, ότι ειδικά στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, από το 2001 ακούνε για γήπεδο στο Κολόσσι και ακόμα δεν το είδαν! Μάλλον θυμάται ο τεχνικός ηγέτης των κυανολεύκων, ότι ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, είχε τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο. 

Πριν καμιά εβδομάδα ξεπεράστηκε άλλο ένα γραφειοκρατικό εμπόδιο. Έγινε ρύθμιση, με απόφαση του προέδρου της Δημοκρατίας και οι τρεις ομάδες πλήρωσαν το ποσό (γύρω στις 120 χιλιάδες ευρώ) για έκδοση της άδειας Οικοδομής. Ξεκαθαρίστηκε ότι τα λεφτά δεν πρόκειται να «βγουν» από τον κρατικό κορβανά, απλώς έγινε μια διευκόλυνση προς τις ομάδες.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, βγήκε κι έκαμε δηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο γνωστός πρώην Βουλευτής, Αντρέας Μιχαηλίδης. Άνθρωπος που όντως… έβαλε το λιθαράκι του, τα τελευταία δυο χρόνια, για να υπάρξει κινητικότητα στο γηπεδικό, εκεί που φαινόταν να είναι βαλτωμένο. 

Έκανε ένα «λάθος» ο Αντρέας Μιχαηλίδης, στις δημόσιες τοποθετήσεις που έκανε την Τρίτη (6/6). Προέβη σε εκτίμηση ότι θα… μπουν οι μπουλντόζες στο Κολόσσι το προσεχές Φθινόπωρο. 
Πρόσθεσε μάλιστα με στόμφο ότι αυτή τη φορά, είναι ακόμα πιο αισιόδοξος ότι μπήκαμε –πραγματικά- στην τελική ευθεία. Μακάρι να μην πέσει έξω τις εκτιμήσεις του ο γνωστός πρώην προπονητής. Και να μην βγει «ψεύτης», όπως έγινε με μερικούς άλλους αρμόδιους τα τελευταία χρόνια.