77 %
NW
10.6 km/h
95 %
E
4 km/h
94 %
W
1.8 km/h
SW
9 km/h
68 %
SW
18.7 km/h
100 %
S
9.8 km/h

ΑΠΟΨΗ / Το Survivor των προπονητών… / Του Πόλυ Χαραλάμπους

15:32 01.03.2017
Είναι ψηλά στην επικαιρότητα το γνωστό τηλεπαιχνίδι Survivor, το οποίο προβάλλεται στην Κύπρο από το Sigma. Αν και δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής της όλης… φάσης, «αρπάζω» κάποιες κουβέντες για τις κόντρες που αναπτύσσονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Σκεφτόμουν που λέτε… ότι μπαίνει σε πιο κρίσιμη φάση, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της νήσου, αλλά χοντραίνει το «παιχνίδι» και η επιχείρηση διάσωσης των προπονητών.
 
Μιλώ παραπάνω για τα μεγάλα «μαγαζιά» της διοργάνωσης. Ένας προπονητής που φαίνεται να την… βγάζει και να μην την βγάζει, είναι αυτός της Ομόνοιας. Ο Άγγλος Τζον Κάρβερ…
 
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κάνει… πειραματισμούς ο τεχνικός ηγέτης της λαοφιλούς ομάδας. Όπου να’ ναι μπαίνει ο Μάρτης, κι αυτός προσπαθεί ακόμα να… μπαλώσει τις σοβαρές αδυναμίες και τα προβλήματα που έχει η ομάδα του.
 
Αγκομαχώντας, έχασε σημαντικό έδαφος για να σώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, παίζει ρέστα την Τετάρτη (22/2) για να την… κρατήσει στον θεσμό του κυπέλλου στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα. Ο Εγγλέζος έτσι κι αλλιώς είναι στην «μπούκα» των οπαδών της Ομόνοιας πολύ συχνά, λόγω των αλλοπρόσαλλων εμφανίσεων της ομάδας.
 
Πλάκα θα έχει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, για τους άλλους προπονητές των ομάδων του γκρουπ των ισχυρών (βλ. πρώτη εξάδα). Εννοώ πώς θα τους… αντιμετωπίζει ο κόσμος των ομάδων. Ιδιαίτερα οι πιο… επιφανειακοί οπαδοί. Αυτοί που εύκολα ενθουσιάζονται και το ίδιο εύκολα απογοητεύονται. Φτάνοντας στο σημείο μετά από μια… καθαρή ήττα της ομάδας τους, να ζητούν το κεφάλι του προπονητή.
 
Σας προετοιμάζω λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες, ότι έχουμε πολλά να ακούσουμε τους επόμενους τρεις μήνες. Συντονιστείτε, βάλτε ωτασπίδες και προχωράμε…
 
Πόλυς Χαραλάμπους