91 %
S
0 km/h
SE
3.2 km/h
93 %
SW
0.8 km/h
SE
1.6 km/h
91 %
E
6.9 km/h
99 %
SE
0 km/h

Το κανάλι 6 σας κάνει δώρο brunch και μασάζ στο Aphrodite Hills Resort!

07.02.2019

Τι δώρο θα κάνετε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου; Δεν έχετε σκεφτεί ακόμη; 
Μην ανησυχείτε...έχουμε σκεφτεί εμείς για εσάς!

Brunch στο ανακαινισμένο Golf Clubhouse και μασάζ στο The Retreat Spa by Atlantica για 2 άτομα, στο Aphrodite Hills Resort!
Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη VALENTINES και μπείτε στην κλήρωση. Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντ.
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμη» με τον Πανίκο Καρπέττα στις 6 το απόγευμα! 

Aphrodite Hills Resort: The destination of all senses!!


Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται "Δωρεοδόχος", δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το Aphrodite Hills Resort και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το Aphrodite Hills Resort να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Atlantica/ Aphrodite Hills Resort ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6. 
4. Η εξαργύρωση του δώρου ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019.

Add to Νέα Σταθμού: 
1