66 %
S
0 km/h
89 %
NW
2.3 km/h
92 %
SW
2.9 km/h
S
6.8 km/h
82 %
NE
2.4 km/h
100 %
SW
0 km/h

Το Κανάλι 6 και η Cobalt Aero σας κάνουν δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο!

08.10.2018

Επειδή…το ταξίδι είναι ο προορισμός…
Το Κανάλι 6, δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό ακροατή να κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο, μια προσφορά της COBALT AERO!!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη COBALT, για να λάβετε κι εσείς μέρος στην κλήρωση. Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμα» με τον Πανίκο Καρπέττα, από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί και ο νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά στην εκπομπή! 

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Στο δώρο δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου που είναι 55.98 ευρώ το άτομο.
2. Εξαιρούνται οι ημερομηνίες από 10 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι 10 Ιανουαρίου 2019.
3. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται "Δωρεοδόχος", δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
4. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα αν του ζητηθεί, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Cobalt Aero και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Cobalt Aero και το Κανάλι 6, να αρνηθούν τη χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
5. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της Cobalt Aero ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6. 

 

 

Add to Νέα Σταθμού: 
1