56 %
S
10.1 km/h
64 %
N
12.7 km/h
56 %
NE
11.7 km/h
N
3.2 km/h
76 %
N
2.1 km/h
81 %
E
2.9 km/h

Το Κανάλι 6 σας κάνει δώρο ένα Σαββατοκύριακο στις Πλάτρες!

07.08.2018

Θέλετε να απολαύσετε ένα δροσερό Σαββατοκύριακο στις Πλάτρες;

Το Κανάλι 6 σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε διαμονή 2 ατόμων για ένα Σαββατοκύριακο (3 μέρες & 2 βράδια) με ημιδιατροφή (half board), στο περίφημο ξενοδοχείο Forest Park των Πλατρών!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη "forest park", για να λάβετε μέρος στην κλήρωση.
Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου, στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» με τον Πανίκο Καρπέττα,  από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί. 
Ο νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά στην εκπομπή.
 

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής θα πρέπει να κάνει κράτηση αναλόγως διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου, στο τηλέφωνο 25421751.
2. Ο νικητής δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα. 
3. Ο νικητής θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το Κανάλι 6 ή το ξενοδοχείο Forest Park, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
3. Ο νικητής δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος του ραδιοσταθμού Κανάλι 6 ή του ξενοδοχείου Forest Park. 

 

Add to Νέα Σταθμού: 
1