32 %
N
11.6 km/h
31 %
SW
19 km/h
34 %
S
10.9 km/h
NW
11.6 km/h
255 %
W
10 km/h
49 %
SW
6.4 km/h

Διεκδίκησε μια τηλεόραση LG 55'' από το Κανάλι 6 και την Electroline!

26.06.2018

Θέλεις να απολαύσεις τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στην ολοκαίνουριά σου τηλεόραση LG 55 ΙΝΤΖΩΝ, ULTRA HD SMART TV;;;;
Το Κανάλι 6 και η Electroline σου δίνουν την ευκαιρία!!

Στείλε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ELECTROLINE και μπες στην κλήρωση για μια τηλεόραση LG 55 ΙΝΤΖΩΝ, ULTRA HD SMART TV, αξίας 899 ευρώ!! 

Ο απόλυτος προορισμός για την τηλεόραση που ονειρεύτηκες, είναι ασφαλώς η Electroline! 

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 26 Ιουνίου και η κλήρωση θα γίνει στις 13 Ιουλίου, στην εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» με τους Πόλυ Χαραλάμπους και Χρήστο Ζαβό!

Ο νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά στην εκπομπή.

 

 


Απολαύστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με μία νέα τηλεόραση!
Όλα τα επώνυμα Brands τηλεοράσεων, σε όλα τα μεγέθη, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στις καλύτερες τιμές! 
Επισκέψου ένα από τα έξι καταστήματα Electroline ή μπες με ένα κλικ στο https://www.electroline.com.cy/

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται "Δωρεοδόχος", δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Αlpan Electroline Ltd και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την ΑlpanElectrolineLtd να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας ΑlpanElectrolineLtd ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6. 

Add to Νέα Σταθμού: 
1