71 %
N
1.9 km/h
E
3.7 km/h
86 %
W
2.9 km/h
S
6.8 km/h
71 %
NE
3.9 km/h
41 %
NW
0 km/h

Φιλανθρωπικό ξύρισμα μουστακιού του Δρ. Νίκου Ζαμπόγλου στο Χαρουπόμυλο Λανίτη!

29.11.2019

O Δρ. Νίκος Ζαμπόγλου, Καθηγητής – Ογκολόγος, γνωστός Λεμεσιανός, θα ξυρίσει το μουστάκι του με βιολιά, λαούτα, τσιαττιστά και χορούς για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ο Δρ. Νίκος Ζαμπόγλου, γνωστός Λεμεσιανός Ογκολόγος, Ιατρικός Διευθυντής του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, αποδέχθηκε την τιμή να ξυρίσει το μουστάκι του δημόσια (το οποίο διατηρεί ανέπαφο εδώ και 52 χρόνια), με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΤΑΜΕΙΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Τα τελευταία χρόνια η εκδήλωση αυτή έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, καθώς πολλοί φιλάνθρωποι έχουν συμφωνήσει να “θυσιάσουν” το μουστάκι ή το γένι τους, για έναν ευγενή σκοπό.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το Κανάλι 6 και το Round Table 6, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη (Χαρουπόμυλος) στη Λεμεσό και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τραγούδια και τσιαττιστά με τον Μιχάλη Ττερλικκά και τη μουσική του παρέα «Μούσα, το Μάκη Χρυσοστόμου και τον λαουτάρη Κυριάκο Γεωργιάδη, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τους «Παλαίμαχους». Θα σερβίρονται άφθονο κρασί και ζιβανία με συνοδευτικά τσιμπήματα.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την ευγενή χειρονομία του Δρ. Ζαμπόγλου, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να τον «πλουμίσουν», καθώς θα ξυρίζεται.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε την οικονομική σας εισφορά με επιταγή (ΤΑΜΕΙΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ) στην Τ.Θ. 50041, 3600 Λεμεσός – Κύπρος, ή να κάνετε μια δωρεά στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς του ταμείου, αναφέροντας το όνομά σας:

Τράπεζα Κύπρου: IBAN:CY83002001950000357020143407 / BIC: BCYPCY2N

Ελληνική Τράπεζα: IBAN:CY65005002010002010172134601 / BIC:HEBACY2N

Εισφορές μπορούν να γίνουν και μέσω της ιδιαιτέρας του Δρ.Ζαμπόγλου, κ. Έλενας Μαλεκκίδου, στο τηλ. 25 20 80 11.


 

Το «Ταμείο Ημέρας Αγάπης παιδιού» δημιουργήθηκε το 1993 από τους Round Table 6 και τον Παγκύπριο Ραδιοφωνικό Σταθμό Κανάλι 6. Ο κύριος σκοπός του Ιδρύματος είναι να προσφέρει οικονομική στήριξη για την κάλυψη των εκπαιδευτικών και κοινωνικών αναγκών των παιδιών που βρίσκονται υπό την φροντίδα των Υπηρεσιών Προνοίας. Από τότε, περίπου €1.300.000 έχει συλλεχθεί και χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Άλλα επιφανή άτομα που έχουν “θυσιάσει” τα μουστάκια και τα γένια τους για τον ίδιο σκοπό:

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Παιδιών και Εφήβων «Ηλιαχτίδα», Άντρος Γεωργίου, Μιχάλης Ιασονίδης και Χρυσόστομος Κουάλης, • Δρ. Γιώργος Αντωνιάδης - Παθολογοανατόμος • Κoς Νίκος Κυριακίδης – Συνέταιρος της Deloitte • Δρ. Ευαγόρας Κυριάκου – Δερματολόγος • Κος Φειδίας Πηλείδης – Πρόεδρος ΚΕΒΕ. • Κος Πέτρος Οικονομίδης – Πρόεδρος Totalserve • Κος Φρίξος Σαββίδης – Πρώην Υπουργός Υγείας • Κος Χρίστος Μαυρέλλης – Πρώην Υπουργός Οικονομικών • Κος Ανδρέας Μιχαηλίδης – Πρώην Βουλευτής • Δρ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος – Διευθυντής Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου • Κος Μίλτος Παπαδόπουλος – Αρχιτέκτονας – Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεμεσού • Κος Μιχάλης Παπαευαγόρου – Γενικός Διευθυντής Ραδιοσταθμού Κανάλι 6.

Add to Νέα Σταθμού: 
1